Detall de vídeo

El somni d'un diumenge de novembre

24 HORES MARESME NOTíCIES
04/11/2016 00:02:51 | 15 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Sabadell Astralpool i La Sirena Mataró es tornen a veure les cares en un duel amb una copa en joc.
A la copa de la reina la victòria va ser per la sirena, a la supercopa d'Espanya pel sabadell, i els darrers duels de lliga i play off sempre han donat el triomf a les vallesanes.
Pel partit de diumenge un dels punts forts a nivell anímic que podria tenir Florin Bonca és el possible retorn de Laura López.
Dissabte passat després del partit de lliga regular contra el Sabadell aquesta era a seva resposta a la pregunta de si estarà diumenge a l'aigua de la Nova Escullera de Barcelona.
La presència de la internacional ajudaria a fer més fort un equip que ha quedat mermat per les baixes de jugadores importants com Roser Tarragó.
De cara al duel de diumenge des del costat mataroní s'aposta per un partit més semblant a la supercopa espanyola que no pas a l'últim de lliga regular.
Des del Sabadell també són conscients de les dificultats que representa jugar-se les coses importants contra el mateix equip i en une spai de temps relativament curt.
El duel es juga entre dos equips catalans, però amb arbitratge internacional, cosa que agrada  a l'equip mataroní que espera estar recolzat per una majoria de seguidors, que majoritàriament es desplaçaran en autocar per ajudar a l'equip capitenajat per Marta Bach a aixecar el segon títol europeu de l'entitat.