Detall de vídeo

Trasllat de la gossera a Cal Pilé

24 HORES MARESME NOTíCIES
03/11/2016 00:01:15 | 2 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

La Societat Protectora d'Animals de Mataró ja ha començat el trasllat del Centre del Carrer Galícia cap al refugi de Cal Pilé. Es calcula que a principis d'aquest 2017, , aquest espai hauria de tancar definitivament les seves portes per operar des de Cal Pilé, en el que hauria de ser una situació provisional fins a la construcció d'un nou centre d'acollida. De fet, aquest va ser l'acord al que van arribar Ajuntament i SPAM el passat mes de març.

Sis mesos després ja ha conclòs la primera fase del trasllat, amb els desplaçament de tots els gossos cap a Cal Pilé. Aquest serà, per tant, l'espai de referència pel que fa a l'acollida i adopció de gossos. Per altra banda, els gats i els serveis veterinaris es mantenen de moment al centre del carrer Galícia. 
Per seguir amb el del trasllat, caldrà esperar a les obres d'adequació programades a Cal Pilé i que encara no han començat. Fa falta una gatera i també una millora en la canalització de les aigües, unes obres que segons la planificació inicial, haurien de començar en breu. 
Per ara la Protectora gestiona una seixantena de gossos, la majoria dels quals es troben en adopció, i més d'un centenar de gats, una quarta part dels quals són cadells